July 6, 2022
7 Things Your Cat Wants You To Know

Het is geen verrassing dat katten enkele van de meest geliefde huisdieren in de Verenigde Staten zijn. Tussen hun lieve charme en intelligente persoonlijkheden hebben ze het helemaal voor zichzelf. Maar wat als er een paar dingen waren kick the bucket uw kat u zou vertellen? Hier zijn 7 dingen waarvan we denken dat uw kat er zeker van zou willen zijn dat u ze wist – rechtstreeks uit de bek van de kat!

1. Ik ben graag buiten, maar ik leef langer als je me binnen houdt.

Het buitenleven lijkt meer operation mijn natuurlijke living space, met allerlei wonderen voor mij om te verkennen en na te streven. Toch is het niet de beste plek voor mij om te verblijven. Wist je dat ik maar ongeveer 2-5 jaar leef als ik buiten woon? Dat is verschrikkelijk kort! Maar als je me binnen houdt in de warmte en vriendelijkheid van je huis, kan ik wel 17 jaar oud worden! Wat betekent dat het ongeveer an additional 15 jaren zijn van lieve knuffels en kusjes van mij alleen voor jou.

7 Things Your Cat Wants You To Know

2. Ik miauw alleen voor jou, niet voor andere katten.

Katten hoeven niet naar andere katten te miauwen, behalve af en toe een piepende ademhaling kick the bucket we krijgen als we ons bedreigd voelen. We miauwen alleen maar van jullie mensen! Als little cats miauwen we om onze moeder te vertellen wanneer we eten of een beetje extra gezelligheid nodig hebben. Als volwassen katten hoeven we niet te miauwen, behalve om met je te praten om je te vertellen wanneer we honger hebben, willen begroeten of als er iets mis is. En digger meer u met ons praat, cultivator meer wij met u zullen praten!

3. Ik heb meer nodig dan droog kattenvoer, alstublieft.

Ik zie er niet alleen uit als een tijger … ik moet ook zo eten! Als kat ben ik een echte carnivoor, wat betekent dat ik een dieet operation premise van vlees nodig heb. Natuurlijk eet ik graag droogvoer om overdag operation te knabbelen, maar het is niet het gezondste dieet als ik alleen droogvoer eet. Ik ben vatbaarder voor zwaarlijvigheid en diabetes dan mijn harige vrienden kick the bucket van natvoer leven.

4. Ik wil dat je af en toe wat boeiende tijd met me doorbrengt – ik verveel me.

Als jij naar je werk gaat, word ik boos! Ik hou van kameraadschap. Als ik geen zus of broer heb om te spelen, heb ik nog meer gezelschap nodig. Als je thuiskomt, speel dan niet alleen operation je telefoon of kijk television. Breng wat tijd met mij entryway en prikkel mijn zintuigen! Speel met wat kattenspeelgoed met me, en geef me wat beweging, terwijl het ons ook de kans geeft om een band te vormen – alleen mens en kat. Niet alleen zal ik er van je houden, maar het zal me ook een beetje moe maken, dus ik ben klaar om naar bed te gaan.

5. Bij mij zitten kan je stress en het risico operation een hartaanval of beroerte helpen verminderen.

Wist je dat het bezit van mij je risico operation een beroerte met een derde verkleint? Het is waar! Mijn lieve kleine harige geest kan je stress en tension helpen verminderen en kan je ook helpen genezen met de trillingen van mijn spinners.

6. Word niet boos operation me omdat ik krab, ik MOET jeuken!

Als je me aan je meubels ziet krabben, is dat niet omdat ik je bank wil verpesten. Ik heb echt gewoon een goede plek nodig waar ik mijn voeten kan strekken en eruit kan krabben! Ik moet ook enkele van mijn buitenste klauwlagen weggooien als ze oud en gek worden. Soms krab ik aan dingen om mijn territorium af te bakenen entryway krassen en een geur achter te laten. Wees alsjeblieft niet boos operation me, dat is mijn nature! Een goede manier om dit te verhelpen is om wat krabpalen of palen te plaatsen. Zo weet ik dat er een veilige plek is waar ik dagelijks kan strekken en krabben.

7. Alleen omdat je mijn naam roept, wil nog niet zeggen dat ik kom.

Digger schattig mijn kattennaam ook is, je kunt het een miljoen keer noemen en ik kan nog horses gewoon uit het raam blijven staren. Geloof me, ik ken mijn naam. Ik heb het geleerd van alle keren dat je het me hebt verteld. Omdat ik een kat ben, ben ik niet verplicht om je te gehoorzamen, zoals Fido hiernaast doet. Als je een hond roept, komt hij continu aanrennen omdat jij hoger in de hiërarchie staat. Voor mij maakt dat allemaal niets uit. Ik herinner me alles, van de laatste keer dat je me het walgelijke medicijn liet nemen child de tweede keer dat je me naar de dierenarts bracht. Dat betekent niet dat ik niet van je hou, ik kies er gewoon voor om de dingen operation mijn manier te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.